FOTO| Ceremonia de constituire și depunerea jurământului a consilierilor local ai orașului Teiuș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Astăzi a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local Teiuș, rezultat în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, la Casa de Cultură din Teiuș.

Lista consilierilor locali aleși pentru orașul Teiuș este formată din Florea Nicolae-Ioan (PSD), Coardoș Ovidiu-Dorin (PSD), Avram Bogdan-Cristian (PSD), Ungur Mihai (PSD), Opruța Ilie (PSD), Achimescu Ioan (PSD), Sularea Valer-Cristian (PSD), Breaz Aurel (PNL), Oțel Romul-Aurelian (PNL), Banea Aurelian-Stelian (PNL), Micu Marin-Constantin (PNL), Tricu Florin (PMP), Crișan Cristian (AUR), Rusu Octavian-Mihai (Pro România).

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Într-o atmosferă emoționantă, de mare încărcătură pentru toți cei prezenți la Casa de Cultură a orașului Teius, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului, pentru noii consilieri locali, care au fost validați în prima fază în această onorantă, dar și plină de responsabilități, funcție publica.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Succes tuturor, multă înțelepciune în susținerea proiectelor de dezvoltare a orașului nostru – un oraș în plină dezvoltare și cu mari ambiții!”, au scris reprezentanții primăriei Teiuș pe pagina de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419