Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Ceremonia de constituire a Consiliului Local Ocna Mureș, în prezența președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reprezentanții Primăriei Ocna Mureș au transmis prin intermediul paginii de socializare, faptul că astăzi a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local Ocna Mureș, ales în cadrul alegerilor locale din 27 septembrie.

„Astăzi, 28.10.2020, în sala mare a Casei de Cultură „Ion Sângereanu” a avut loc ședința privind ceremonia de constituire a Consiliului Local al orașului Ocna Mureș, consiliu ales prin vot la scrutinul electoral din 27.09.2020.

Ședința a fost condusă de decanul de vârstă a consilierilor noi aleși, domnul Ioan Pușcaș, precum și de cei mai tineri consilieri, Bartha Andrei-Mugurel și Mihăiescu Radu-Ciprian.
Au depus jurământul cei 15 consilieri aleși și validați precum și primarul ales, Silviu Vințeler. Ceilalți doi consilieri urmează a fi validați în următoarea ședință a Consiliului Local Ocna Mureș.

Jurămintele au fost depuse în prezența reprezentantului Prefecturii Alba, domnul Ovidiu Cazacu, a invitaților Ion Dumitrel, președintele ales și investit al Consiliului Județean Alba, Ghiță Alba, primarul ales și investit al comunei Unirea, precum și a celor care au avut plăcerea și dorința de a fi de față la ceremonia de investire de astăzi.

„Ne dorim cu toții ca Ocna Mureș să ajungă la nivelul de recunoaștere din perioada interbelică, atunci când eram a doua stațiune balneo-climaterică din țară ca număr de turiști. Trebuie să ajungem, cu sprijinul și colaborarea cu Consiliul Județean Alba, cel puțin la acel nivel, dacă nu chiar mai mult.

De asemenea viitorul în atragerea fondurilor europene, mai ales pe mobilitate este al zonelor urbane în colaborare cu localitățile rurale limitrofe. Comuna Unirea trebuie să devină unul din partenerii noștri în astfel de proiecte de mobilitate urbană.

Noul Consiliu Local constituit astăzi trebuie să muncească și să fie unit cel puțin la fel de mult ca cel din perioada 2016-2020, pentru a avea rezultate vizibile în dezvoltarea orașului nostru, pentru a pune în practică noi proiecte în interesul locuitorilor din Ocna Mureș.” (Silviu Vințeler)

„Consiliul Județean Alba este un partener de nădejde al administrației publice a orașului Ocna Mureș, iar bunele practici ale acesteia sunt date întotdeauna ca exemplu celor care se plâng că nu reușesc să își dezvolte localitățile pe care le conduc. Un primar bun administrator, un consiliu local unit și care muncește pentru comunitate este răspunsul pentru o dezvoltare continuă și durabilă a localităților.” (Ion Dumitrel)”, au transmis reprezentanții primăriei Ocna Mureș pe pagina de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea