Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Centru de zi pentru copii cu dizabilități, inaugurat la Aiud. Investiție de peste 50.000 de lei, pentru creșterea calității vieții copiilor cu afecțiuni medicale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, 12 mai 2017,  a fost inaugurat la Aiud Centrul de zi pentru copii cu dizabilități din cadrul Centrului Multifuncțional ”Sfânta Cuvioasa Teodora” Aiud care funcționează sub autoritatea parteneriatului încheiat între Primăria municipiului Aiud și Asociația ”Un pas înainte Alexandra” Aiud.

Alături de beneficiarii serviciilor, au participat și reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local al municipiului Aiud, Asociației ”Un Pas Înainte Alexandra”, Protopopiatului Ortodox Aiud, Parlamentului României, DGASPC Alba, AJPIS Alba.

Vechiul Centru Multifuncțional aflat în administrarea Primăriei Aiud s-a transformat într-un spațiu modern, primitor prin reorganizare și dotare cu aparatură medicală de specialitate, la nivel european. Drept urmare, începând de vineri, este posibilă diversificarea și creșterea calității serviciilor medicale.

Noul Centru oferă copiilor cu dizabilități servicii de kinetoterapie, mecanoterapie, masaj terapeutic, termoterapie, magnetoterapie, dezvoltare multisenzorială, terapie ocupațională, logopedie, informare, consiliere și terapii specifice, investițiile depășind 50.000 de lei. Serviciile sunt acordate de personal specializat, dedicat acestei cauze nobile.

De aceste servicii medicale pot beneficia  copiii din Aiud cu afecțiuni medicale, în cazul în care există recomandări din partea medicilor de specialitate.

[nggallery id=3928]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea