FOTO: Centru de zi pentru copii cu dizabilități, inaugurat la Aiud. Investiție de peste 50.000 de lei, pentru creșterea calității vieții copiilor cu afecțiuni medicale

Paul Voicu - Primar 2020

Vineri, 12 mai 2017,  a fost inaugurat la Aiud Centrul de zi pentru copii cu dizabilități din cadrul Centrului Multifuncțional ”Sfânta Cuvioasa Teodora” Aiud care funcționează sub autoritatea parteneriatului încheiat între Primăria municipiului Aiud și Asociația ”Un pas înainte Alexandra” Aiud.

Alături de beneficiarii serviciilor, au participat și reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local al municipiului Aiud, Asociației ”Un Pas Înainte Alexandra”, Protopopiatului Ortodox Aiud, Parlamentului României, DGASPC Alba, AJPIS Alba.

ELIT

Vechiul Centru Multifuncțional aflat în administrarea Primăriei Aiud s-a transformat într-un spațiu modern, primitor prin reorganizare și dotare cu aparatură medicală de specialitate, la nivel european. Drept urmare, începând de vineri, este posibilă diversificarea și creșterea calității serviciilor medicale.

Noul Centru oferă copiilor cu dizabilități servicii de kinetoterapie, mecanoterapie, masaj terapeutic, termoterapie, magnetoterapie, dezvoltare multisenzorială, terapie ocupațională, logopedie, informare, consiliere și terapii specifice, investițiile depășind 50.000 de lei. Serviciile sunt acordate de personal specializat, dedicat acestei cauze nobile.

Mihail David - 2020

De aceste servicii medicale pot beneficia  copiii din Aiud cu afecțiuni medicale, în cazul în care există recomandări din partea medicilor de specialitate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...