Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Cele mai noi tendinţe în materie de mobilier, expuse, în acest weekend, la Târgul Mobilei de la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, începând cu ora 12.00, la Alba Mall a avut loc deschiderea oficială a „Târgului Mobilei”, manifestare organizată de Consiliul Judeţean Alba, ajunsă în acest an la cea de-a patra ediţie. Peste 38 de expozanţi vă aşteaptă cu cele mai noi tendinţe în materie de mobilier şi decoraţiuni interioare.

La ceremonia de deschidere oficială au luat parte Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, Gheorghe Feneşer, prefectul judeţului Alba, deputatul Alexandru Pereş, Sorin Bumb – administratorul public al judeţului Alba, consilieri judeţeni, şefi de instituţii publice dar şi numeroşi albaiulieni şi nu numai.

„Doresc să mulţumesc, în numele Consiliului Judeţean, expozanţilor, partenerilor, pentru că iată, o importantă ramură a economiei judeţene se descurcă chiar şi în perioada aceasta.(…) Sunt convins  că mobila va continua să reprezinte pentru noi, cei din judeţul Alba, o posibilitate de creere de locuri de muncă, de asigurare de venituri la bugetul local şi judeţean, şi în final, la a contribui la bunăstarea fiecărui cetăţean al judeţului nostru”, a declarat Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, în deschiderea târgului.

Târgul Mobilei promovează produsele autohtone din industria de prelucrare a lemnului şi mobilei precum şi o gamă variată de piese şi accesorii destinate ambientării şi utilării moderne a spaţiilor de locuit sau a spaţiilor comerciale.

Aşadar, dacă vreţi să schimbaţi ceva în decorul casnic sau dacă vreţi să vă mobilaţi casa cu totul, sau chiar numai să vizitaţi şi să vedeţi cele mai noi tendinţe în materie de mobilier, nu ezitaţi să faceţi o plimbare până la Alba Mall. Piese ultramoderniste, precum mobilier pentru copii „Hello Kitty” sau „Formula 1”, sau piese clasice, lemn masiv sau plăci uşoare, piele sau înlocuitori, tapiţerii textile, covoare, obiecte deorative, uşi pentru exterior sau interior, mobilier şi acesorii de baie şi bucătărie, toate le găsiţi în acest weekend la Târgul Mobilei, organizat aici.

În plus, în cadrul târgului, organizatorii au pregătit un concurs de îndemânare, intitulat „Mâini dibace”, care va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17.00, în cadrul căruia participanţii vor fi provocaţi să asambleze contra cronometru diverse piese de mobilier, un atelier de pictură pe sticlă (sâmbătă, 20 aprilie, pe tot parcursul zilei)  o tombolă, duminică, de la ora 12.00, precum şi licitaţia de mobilă nelipsită de la fiecare ediţie a târgului, ce va avea loc duminică, 21 aprilie, de la ora 17.00.

Târgul  poate fi vizitat de astăzi şi până duminică, în intervalul 10.00 – 19.00.

Târgul Mobilei este organizat de Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Savini Due, Stratuscom Blaj, Thomas Fashion, Filiala judeţeană Alba a Asociaţiei „Amicii Rozelor” din România şi Mall Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea