Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Cei mai harnici producători de pe Valea Târnavelor, premiați în cadrul celei de-a XIX-a ediții a „Bogățiilor Toamnei la Blaj”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cei mai harnici producători de pe Valea Târnavelor au fost premiați duminică, 22 septembrie, în cadrul celei de-a XIX-a ediții a „Bogățiilor Toamnei la Blaj”.

Astăzi, au fost premiață cei mai harnici producători de pe Valea Târnavelor, în cadrul celei de-a XIX-a ediții a „Bogățiilor Toamnei la Blaj”.

În acest an nu s-a mai făcut nici o departajare între producătorii de legume, fructe și lactate, ci s-au acordat diplome de merit și premii egale în bani celor 49 de comercianți, în semn de înaltă apreciere pentru ceea ce reprezintă ei cu adevărat pentru comunitate: niște învingători!

„Le mulțumim pentru că, în fiecare an, ne fac să ne regăsim identitatea, să redescoperim natura și tradițiile de pe Valea Târnavelor. Prin ei, această sărbătoare autentică a pământului și a celor care-l muncesc unește prezentul de trecut și de viitor și readuce în atenția tuturor tradiții și obiceiuri care dau identitate comunității blăjene.

Aceste premii reprezintă și o încurajare pentru anii care vin, pentru că ne dorim ca producătorii prezenți în cele două piețe ale Blajului să ne alimenteze constant cu produse de calitate, ecologice, sănătoase și gustoase, cu mult peste cele pe care le găsim, în general, în magazine. Felicitări tuturor!”, a scris pe facebook Gheorghe Valentin Rotar, primarul Blajului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea