FOTO. Cei mai harnici producători de pe Valea Târnavelor, premiați în cadrul celei de-a XIX-a ediții a „Bogățiilor Toamnei la Blaj”

Cei mai harnici producători de pe Valea Târnavelor au fost premiați duminică, 22 septembrie, în cadrul celei de-a XIX-a ediții a „Bogățiilor Toamnei la Blaj”.

Astăzi, au fost premiață cei mai harnici producători de pe Valea Târnavelor, în cadrul celei de-a XIX-a ediții a „Bogățiilor Toamnei la Blaj”.

ELIT

În acest an nu s-a mai făcut nici o departajare între producătorii de legume, fructe și lactate, ci s-au acordat diplome de merit și premii egale în bani celor 49 de comercianți, în semn de înaltă apreciere pentru ceea ce reprezintă ei cu adevărat pentru comunitate: niște învingători!

„Le mulțumim pentru că, în fiecare an, ne fac să ne regăsim identitatea, să redescoperim natura și tradițiile de pe Valea Târnavelor. Prin ei, această sărbătoare autentică a pământului și a celor care-l muncesc unește prezentul de trecut și de viitor și readuce în atenția tuturor tradiții și obiceiuri care dau identitate comunității blăjene.

Aceste premii reprezintă și o încurajare pentru anii care vin, pentru că ne dorim ca producătorii prezenți în cele două piețe ale Blajului să ne alimenteze constant cu produse de calitate, ecologice, sănătoase și gustoase, cu mult peste cele pe care le găsim, în general, în magazine. Felicitări tuturor!”, a scris pe facebook Gheorghe Valentin Rotar, primarul Blajului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...