FOTO: Cea mai înaltă clădire din lume, turnul Burj Khalifa, luminată în tricolorul românesc de 1 Decembrie 2019

Turnul Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, a fost luminat în culorile tricolorului duminică seară, marcând astfel Ziua Națională a României.

Sute de români au privit emoționați cum, clădirea ce măsoară 828 m înălțime a fost „îmbrăcată” în culorile tricolorului nostru: albastru, galben și roșu.

ELIT

Localizată în Dubai, în Burj Park by Emaar, Emiratele Arabe Unite, impresionanta clădire, finalizată în 2009, ce a costat peste un miliard și jumătate de dolari, a fost în data de 1 Decembrie 2019 protagonista momentului emoționant pentru românii din Dubai și nu numai.

Consulatul General al României din Dubai este cel care a făcut demersurile pentru acest moment festiv, postând pe pagina de Facebook un mesaj de felicitare pentru acest moment:

„La multi ani Romania! La multi ani tuturor Romanilor! Steagul Romaniei pe cel mai inalt turn din lume – Burj Khalifa, DUBAI ! Romanii din Emiratele Arabe Unite va saluta! Un vis implinit! Va multumesc dragi romani pentru participarea la acest moment special! Cu aleasa consideratie, Nicoleta Teodorovici, consul general”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...