Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Ce spune CNI despre deschiderea Bazinului Olimpic din Alba Iulia. Vestea pune pe jar înotătorii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Bazin Olimpic Alba Iulia02La mijlocul lunii ianuarie, reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) şi directorul societăţii care execută lucrările de reabilitare la Bazinul Olimpic din Alba Iulia au transmis că se va putea înota din nou în „olimpic” până la Sfintele sărbători de Paşti. Ei bine sărbătorile se apropie şi vizita pe care am făcut-o joi, 10 aprilie la bazin ne-a determinat să credem că nu va fi deschis până de Paşti. Astfel am făcut o nouă adresă Companiei Naţionale de Investiţii care a venit cu răspunsul: „Dacă totul va merge bine până la mijlocul lunii mai, Bazinul Olimpic va fi terminat”.

Bazinul din Alba Iulia s-a închis în urmă cu patru ani, iar locuitorii din Alba au trecut printr-o adevărată „telenovelă politică”, cu „sunt bani”, „nu sunt bani” şi, din păcate, cel mai mult au avut de pierdut electoratul şi copiii care şi-au mutat performanţa în bazinele din Hunedoara făcând naveta în fiecare zi.

Deși primul termen stabilit pentru finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic a fost iunie 2011, din cauza problemelor legate de stoparea finanțării guvernamentale prin Compania Națională de Investiții (CNI) s-a ajuns ca nici măcar în 2014 să nu avem un termen clar, privind redeschiderea bazinului către public. Reabilitare este realizată de către firma SC TIMP SA din Cluj.

Credem în cuvintele celor de la CNI şi sperăm ca până la mijlocul lunii mai vom avea din nou posibilitatea să înotăm în Bazinul Olimpic.

[nggallery id=1464]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea