Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Ce fac interlopii din Alba când sunt căutați de polițiști? Se plimbă prin Europa și vizitează America!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

pricu9Are pe numele său mai multe mandate de urmărire internaționale, emise de judecători din Alba și din București, dar continuă să le ”râdă în nas” autorităților române postând pe contul său de Facebook poze făcute ba în Turcia, ba în Spania și are chiar un ”check in” în localitatea Frisco din Texas, unde spune că a participat la un meci de fotbal. În plus, pe pagina sa de pe cunoscuta rețea de socializare scrie că în prezent locuiește în Dallas, SUA.

Este vorba despre interlopul albaiulian Raul Rus (Hancheș), zis „Pricu”, unul dintre cei mai cunoscuți ”fugari” români urmăriți (teoretic) de polițiștii din statele europene, care a părăsit România împreună cu soția sa cam pe la mijlocul anului 2010, chiar înainte de reținerile efectuate de poliţiştii şi procurorii din Alba în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”.

O bună bucată de timp după plecare pe profilul său de Facebook Pricu spunea că se află în Dubai. Lucrurile s-au schimbat însă anul trecut. A ”luat o pauză” în ceea ce privește postările, în luna aprilie, după ce presa a scris despre două melodii de pe Youtube, cu versuri compuse şi interpretate de el, intitulate „Tovarăşii mei” şi „Anii trec”, ambele conținând mesaje atât pentru ”prieteni” cât și pentru anchetatori, însă în perioada august – octombrie 2013 a revenit cu postări noi – imagini care, spune el, sunt surprinse atât în Europa, cât și în America.

Astfel, în jurul datei de 19 august 2013 el s-ar fi aflat la Istambul, apoi în 25 august a anunțat că ar fi în Madrid iar în 5 septembrie a făcut un check-in în statul Texas. Ultima poză a fost postată în 7 octombrie și, se pare, a ”luat o pauză” din nou, însă după ultima modificare făcută pe contul de socializare pare că în prezent s-ar afla în Dallas.

pricu8

Pe de altă parte puține persoane pot garanta că totul este adevărat. Despre faptul că a fost prin toate aceste locații nu ne poate asigura decât ”Pricu” în persoană pentru că, se pare, autoritățile habar n-au unde să-l găsească. Și asta de mai bine de 3 ani!

Vă prezentăm mai jos câteva din imaginile ”proaspete” postate de Raul Rus pe pagina sa de Facebook:

[nggallery id=993]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea