Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Cațel evadat din curte, găsit pe câmp, cu peste 10 găuri pe corp, în Alba Iulia – Se presupune că a fost folosit ca țintă pentru tir cu o armă cu aer comprimat. Polițiștii anchetează incidentul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba Iulia au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele și împrejurările în care, un cățel care a evadat din curte, a suferit mai multe răni. Cei care au văzut leziunile presupun că animalul a fost folosit ca țintă pentru tir cu o armă cu aer comprimat, după ce medicul veterinar care l-a examinat a constatat că nu a fost mușcat de alți câini, însă nu a putut să stabilească modul în care au fost produse rănile.


Cert este că animalul peste 10 găuri pe corp, cele mai grave pe piept, care au fost cusute. Din fericire este în viață.

Potrivit polițiștilor, cățelul a fost găsit pe un teren care este înregistrat ca fond de vânătoare. La finalul anchetei vor stabili dacă animalul a fost rănit accidental sau cu intenție și dacă în acest scop s-a folosit o armă.

Ar fi al doilea caz de agresiune gravă comisă asupra unor animale din ultimele zece zile. Săptămâna trecută, o femeie din Ohaba a omorât cu sapa doi pui de cățel, în grădina unui vecin, iar acum este cercetată penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea