FOTO: Câștigători surpriză la Descoperă Rowmania de la Alba Iulia – echipaje cu nume de instituții, firme și asociații

Echipajul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a câștigat finala celei de a treia ediții a concursului Descoperă Rowmania desfășurat sâmbătă și duminică pe Râul Mureș, la Alba Iulia. Aceștia vor reprezenta orașul nostru la marea finală Descoperă Rowmania, care va avea loc în 30 august la Tulcea.

echipaj ISU Alba
echipaj ISU Alba

Pe locul doi s-a clasat echipajul Pirații din Oarda, iar poziția a treia a fost ocupată de trupa Bombardierii Acvatici. Proba de fun rowing și-a adjudecat-o echipajul Ancău Company.

ELIT
echipaj Piratii din Caraibe
echipaj Piratii din Oarda

 

echipaj Bombardierii Acvatici
echipaj Bombardierii Acvatici

 

echipaj Ancau Company
echipaj Ancau Company

Echipajul salvatorilor profesioniști a celalte 15 echipe înscrise în concurs, respectiv STP, Lupus Apulensis, Albaiulienii, Piraţii din Oarda, Partoş, Cercetaşi Aiud, Bombardierii Acvatici, Nautilus, Krysopolis, Ancău Company, Albatros, Campo Travi, Unlimited Adventure și Mol Romania care au concurat la canotcă 10+1.

Concursul s-a desfășurat pe cinci serii, pe o distanță de 200 metri, pe trei culoare delimitate prin balize.

Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al treilea an consecutiv la Alba Iulia. Anul acesta concursul s-a desfășoară într-un format inedit, sub forma unui Festival, pe durata a două zile și include competiția clasică de vâslit în canotci de 10+1, probe de fun rowing, demonstrații de vâslit, spectacol de reconstituire istorică cu daci și romani, torțe, foc de tabără, demonstrație de gătit la ceaun făcută de către daci și romani, degustare, premiere etc.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

 

La evenimentul de astăzi au participat și Nicolaie Moldovan – managerul public al municipiului Alba Iulia și viceprimarul municipiului Alba Iulia – Gabriel Pleșa.

Marele campion Ivan Patzaichin a împărțit încurajări și a înmânat diplome de merit membrilor tuturor echipajelor care au participat la concurs.

 

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” și finanțat din bugetul Primariei Municipiului Alba Iulia.

PB

[Gallery not found]

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

bula 27 iulie 2015 at 22:13

Cum surpriza???
Pai astia dde la isu sunt, cica, profesionistii lu peste…si pe uscat si pe apa si in aer. Trupe speciale. Surpriza e cand nu castiga ei la cat sunt de pregatiti. :?)
Hmmm…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...