Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Câștigătoarea Miss Sebeș 2013, o superbă tânără din Teiuș. Vezi cum arată toate concurentele în costum de baie!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Câștigătoarea concursului Miss Sebeș 2013, eveniment organizat în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor municipiului Sebeș, este Daniela Marin, o superbă tânără din Teiuș.

Are părul roșcat, ochii albaștri, este fotomodel și dansatoare, iar la proba de cultură generală despre zona din care provine a știut să prezinte foarte frumos orășelul natal.

Locul II a fost câștigat de Daniela Victoria Bic din Sebeș, iar pe locul III s-a clasat Claudia Dabija din Alba Iulia.

Concursul a început cu o oră întârziere față de ora stabilită din cauza ploii, însă Piața Primăriei, unde a fost organizat evenimentul, a fost invadată de localnici și turiști.

Deși este vorba despre titlul de Miss Sebeș, la concurs au participat 7 tinere din mai multe localități ale județului. Concurenta nr. 1 – Roxana de 17 ani din Alba Iulia, concurenta nr.2 – Diana, 17 ani din Alba Iulia, concurenta nr.3 – Claudia din Alba Iulia, concurenta nr.4 – Victoria, 20 de ani din Sebeș, concurenta nr.5 – Mădălina, 18 ani din Alba Iulia, concurenta nr.6 – Adina din Cugir și concurenta nr.7 –Daniela din Teiuș.

Una dintre cele mai gustate probe ale concursului a fost proba costumelor de baie, dar și prezentarea creațiilor de modă ale designer-ului Ioana Sabău a fost un moment apreciat de public.

Grupul Fantasy Dance din Sebeș, care a reprezentat de curând Sebeșul la un concurs în Viena, a încântat publicul în pauzele dintre probele concursului.

A urcat pe scenă și a  intrpretat mai multe piese, albaiulianul  Paul Tomuș, câștigătorul ediției 2013 a concursului de muzică Vocile Cetății.

[nggallery id=74]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea