Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Carmen de la Sălciua, poveste EMOȚIONANTĂ din Apuseni: „Stătea jos pe pământul ud cu un cățeluș lângă el! Conștiința mi-a soptit „oprește”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Carmen de la Sălciua, poveste EMOȚIONANTĂ din Apuseni: „Stătea jos pe pământul ud cu un cățeluș lângă el! Conștiința mi-a soptit „oprește”

O poveste emoționantă, cu final fericit pentru un bătrânel amărât și singur pe lume, a fost istorisită pe o rețea de socializare de către cântăreața Carmen de la Sălciua.

„Fac această postare spre Mulțumire! În primul rând lui Dumnezeu și în al doilea rând fam. Popa din Albac, Claudiu Popa și Sandra Popa! Să va spun și de ce:

Povestea începe așa: ”Veneam de la Sălciua, de acasă de la părinții mei. Fusesem în vizită și mă îndreptam spre Câmpeni. Trec prin Comuna Mușca, pe acolo fiind traseul. Ploua destul de tare și văd pe partea dreapta a drumului pe acest bătrânel din poză! Stătea jos pe pământul ud cu un cățeluș lângă el!

Mi se părea inuman să trec și să rămân în minte cu această imagine și conștiința mi-a șoptit “Oprește“. Am ascultat-o! I-am luat bagajele, le-am pus în mașina mea și următorul lucru pe care urmă să îl fac, să găsesc o cazare pentru el! Iarnă e nemiloasă la munte și să dormi afară nu cred că își poate imagina cineva! Îl întreb pe bătrânel una alta, aflu că nu are pe nimeni. Și mai dureros.

Sun la Perla Apusenilor Perla Arieșului pentru o cazare …câteva nopți până se mai potolește vremea geroasă măcar! Să simtă și acest suflet căldura unui pat și o mâncare caldă să își potolească foamea! Ajung la cazare. Gazdele, Claudiu și Sandra mi-au spus că îi vor oferi câteva nopți de cazare și mâncare!

M-am bucurat nespus s-a bucurat și bietul bătrânel dar mă gândeam…3 zile trec repede! Unde oare va sta bietul bătrânel mai apoi? Am ajuns acasă …Am deschis Psaltirea …cu lacrimi m-am rugat pentru el! Să găsească Dumnezeu o soluție! Eu eram neputincioasă și e greu să găsești o locuință în această perioada ca cineva să locuiască permanent!

A două zi îmi sună telefonul…Sandra. Mă gândeam că au întâmpinat ceva probleme cu bătrânelul dar situația era mult mai fericită. Aveau să îmi dea cea mai bună veste: Se hotărâseră să ofere ei o o CAZARE DEFINITIVĂ pentru bietul bătrânel.

Și așa viața lui s-a transformat radical! Iar ei și-au făcut o mare binecuvântare aici pe pământ și în viața de dincolo cu acest gest! Și cu siguranța vorba “Cine nu are bătrâni să își cumpere” li se potrivește perfect! Felicitări!”, a scris artista pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea