Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Carmen de la Sălciua, poveste EMOȚIONANTĂ din Apuseni: „Stătea jos pe pământul ud cu un cățeluș lângă el! Conștiința mi-a soptit „oprește”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| Carmen de la Sălciua, poveste EMOȚIONANTĂ din Apuseni: „Stătea jos pe pământul ud cu un cățeluș lângă el! Conștiința mi-a soptit „oprește”

O poveste emoționantă, cu final fericit pentru un bătrânel amărât și singur pe lume, a fost istorisită pe o rețea de socializare de către cântăreața Carmen de la Sălciua.

„Fac această postare spre Mulțumire! În primul rând lui Dumnezeu și în al doilea rând fam. Popa din Albac, Claudiu Popa și Sandra Popa! Să va spun și de ce:

Povestea începe așa: ”Veneam de la Sălciua, de acasă de la părinții mei. Fusesem în vizită și mă îndreptam spre Câmpeni. Trec prin Comuna Mușca, pe acolo fiind traseul. Ploua destul de tare și văd pe partea dreapta a drumului pe acest bătrânel din poză! Stătea jos pe pământul ud cu un cățeluș lângă el!

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Mi se părea inuman să trec și să rămân în minte cu această imagine și conștiința mi-a șoptit “Oprește“. Am ascultat-o! I-am luat bagajele, le-am pus în mașina mea și următorul lucru pe care urmă să îl fac, să găsesc o cazare pentru el! Iarnă e nemiloasă la munte și să dormi afară nu cred că își poate imagina cineva! Îl întreb pe bătrânel una alta, aflu că nu are pe nimeni. Și mai dureros.

Sun la Perla Apusenilor Perla Arieșului pentru o cazare …câteva nopți până se mai potolește vremea geroasă măcar! Să simtă și acest suflet căldura unui pat și o mâncare caldă să își potolească foamea! Ajung la cazare. Gazdele, Claudiu și Sandra mi-au spus că îi vor oferi câteva nopți de cazare și mâncare!

M-am bucurat nespus s-a bucurat și bietul bătrânel dar mă gândeam…3 zile trec repede! Unde oare va sta bietul bătrânel mai apoi? Am ajuns acasă …Am deschis Psaltirea …cu lacrimi m-am rugat pentru el! Să găsească Dumnezeu o soluție! Eu eram neputincioasă și e greu să găsești o locuință în această perioada ca cineva să locuiască permanent!

A două zi îmi sună telefonul…Sandra. Mă gândeam că au întâmpinat ceva probleme cu bătrânelul dar situația era mult mai fericită. Aveau să îmi dea cea mai bună veste: Se hotărâseră să ofere ei o o CAZARE DEFINITIVĂ pentru bietul bătrânel.

Și așa viața lui s-a transformat radical! Iar ei și-au făcut o mare binecuvântare aici pe pământ și în viața de dincolo cu acest gest! Și cu siguranța vorba “Cine nu are bătrâni să își cumpere” li se potrivește perfect! Felicitări!”, a scris artista pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO ȘTIREA TA: „S-a dat” cu mașina pe pista de biciclete. Cum a fost surprins un șofer pe Bulevardul Transilvaniei

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA: „S-a dat” cu mașina pe pista de biciclete. Cum a fost surprins un șofer pe Bulevardul Transilvaniei Un șofer a fost surprins conducând o mașină pe Bulevadrul Transilvaniei pe pista de biciclete, 28 mai, în jurul orei 09:40. Citește și: VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de tragedie pe trecerea de pietoni, în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea