FOTO| Cantină socială și serviciu de îngrijire bătrâni la domiciliu, în Aiud: Când se va finaliza proiectul de 3.7 milioane de lei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare pe pagina instituției de pe o rețea de socializare, reprezentanții primăriei Aiud, anunță începerea lucrărilor la edificarea Centrului de zi pentru persoane vârstnice din municipiul Aiud. Prin intermediul acestui proiect, se va reabilita clădirea fostei grădinițe de pe strada Simion Bărnuțiu, clădire aflată în stare avansată de degradare.

„Ieșim din faza birocratică a procedurilor derulate în cadrul proiectelor europene și intrăm în implementarea lor. Cu resursa umană din primărie, cu răbdare în parcurgerea etapelor de licitație, începem lucrările la edificarea Centrului de zi pentru persoane vârstnice din municipiul Aiud.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Acest centru se construiește în cadrul proiectului ”Respect pentru bunicii comunității aiudene”, finanțat prin POR 2014-2020, având beneficiar Municipiul Aiud, în parteneriat cu Serviciul de Ajutor Maltez în România, Filiala Aiud.

Proiectul are o valoare totală de 3,7 milioane de lei, iar termenul de finalizare a lucrărilor este 31 decembrie 2021. Prin intermediul acestui proiect se vor înființa și o cantină socială și un serviciu de îngrijire bătrâni la domiciliu”, au declarat reprezentanții primăriei Aiud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419