Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Campania IPJ Alba ”Neglijența, invitație deschisă la furt”, la final. Peste 3000 de cetățeni au primit sfaturi cu privire la modalitățile de protecție a locuinței

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

campanie IPJ19Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a derulat Campania pentru prevenirea furturilor din locuinţe, „Neglijenţa, invitaţie deschisă la furt”. Peste 3.000 de cetăţeni ai judeţului au primit, de la poliţişti, informaţii şi sfaturi cu privire la modalităţile de protecţie a locuinţei. 

În perioada aprilie – august 2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, în parteneriat cu Groupama Asigurări S.A., a derulat campania de prevenire a furturilor din locuinţe intitulată sugestiv,„Neglijenţa, invitaţie deschisă la furt”.

Scopul campaniei a fost informarea şi conştientizarea cetăţenilor cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţe.

În judeţul Alba, în toate municipiile şi oraşele dar şi în mediul rural, au fost distribuite 3.000 de pliante cu recomandări preventive şi au fost expuse 100 de afişe, la avizierele asociaţiilor de proprietari şi în locuri publice.

Pornind de la ideea că unul din patru furturi din locuinţă este favorizat de neglijenţa proprietarilor, poliţiştii le-au explicat cetăţenilor care sunt  măsurile minime de protecţie a locuinţelor, care sunt sistemele de siguranţă moderne şi eficiente, modurile de sesizare ale poliţiei în cazul în care ajung să fie victime ale acestor infracțiuni şi metodele cele mai des folosite de către infractori.

[nggallery id=2593]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea