Ziarul Unirea

FOTO: Blocaj în vacanță. Platoul din zona tunelului de pe Transfăgărășan, luat cu asalt turiștii aflați în căutarea aerului răcoros de la munte

Nervi întinși la maximum în tunelul rutier de pe Transfăgărășan, de pe Drumul Național 7C, care face legătura între județele Sibiu și Argeș. Un șofer din Alba se plânge de blocajul care se semnalează în zonă, ambuteiaj care l-a prins pe acesta, alături de alți participanți la trafic, în tunel. Aerul greu respirabil este un alt motiv de nemulțumire, date fiind toate gazele de eșapament care nu se pot disipa în mod corespunzător.

ELIT

Zilele libere de weekend dar și vremea caldă de afară i-au împins pe români să caute zonele mai răcoroase ale țării. Un asemnea punct de pe hartă este și celebrul drum turistic ce trece Carpații Meridionali, Transfăgărășanul. Numărul mare de autovehicule și pietoni a blocat traficul în zona tunelului, șoferul exprimându-și nemulțumirea pe o pagină de socializare.

Tunelul groazei#transfagarasan sute de masini blocate in tunel, gaze de esapament la greu ! Nimeni nu face nimic, nu politie, nu jandarmi ! Bataie de joc ! Gunoaie de conducatori de toate soiurile din toate partidele, frecati menta si luati banii AIUREA !
Comunisti au facut tunelul asta, voi nici sa-l intretineti nu sunteti instare!! se arată pe pagina de socializare a unui șofer blocat în tunel.

sursa: facebook Docea Marius

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419