FOTO: Bărbatul găsit decedat în Cheile Vălișorii a căzut de la o înălțime de 10 metri

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Alba continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs moartea unui bărbat din comuna Lopadea Nouă

La data de 10.12.2013, orele 11.50, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că pe marginea DJ 107 M, între localităţile Poiana Aiudului şi Vălişoara, în Cheile Vălişorii, se află o persoană decedată.

ELIT

La faţa locului s-au  deplasat echipa operativă care a constatat că pe DJ 107M, pe partea dreaptă pe direcţia de deplasare Vălişoara –  Poiana Aiudului, la km 57+759 m, la o diferenţă de nivel de aproximativ 10 metri faţă de carosabil, într-un loc stâncos, se afla cadavrul unui bărbat.

Cu ocazia cercetării s-a constatat faptul că persoana decedată este P.Ş. de 56 de ani, din comuna Lopadea Nouă iar lângă acesta a fost găsită o bicicletă.

Mihail David - 2020

La examinarea sumară a cadavrului au fost observate urme specifice căderii de la înălţime.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Aiud unde urmează să fie efectuată necropsia şi stabilită cu exactitate cauza morţii.

[Gallery not found]

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

2 Comentarii

localnic 11 decembrie 2013 at 23:44

Ba baiatule acea vale se numeste : VALEA AIUDULUI !!!

localnic 11 decembrie 2013 at 23:49

Si nu a fost gasit pe marginea DJ 107M, si la un metru de ,,locul stancos” se afla Valea Aiudului ! acolo a fost gasit .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...