Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Bărbatul din ALBA care va participa la Power Slap, o competiție de dat palme în America! Este campion în județul nostru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul din ALBA care va participa la Power Slap, o competiție de dat palme în America! Este campion în județul nostru

Sorin Comșa, din județul Alba, se pregătește să intre în arenă, ca parte a unui un fenomen global susținut de Power Slap, licențiată și autorizată de Comisia Atletică a Statului Nevada.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sub conducerea lui Dana White, Power Slap adună competitori din întreaga lume pe scena supremă pentru a-și demonstra puterea, tehnica și rezistența.

Cu entuziasm, Sorin Comșa anunță pe Facebook debutul primului episod din sezonul 2 al PowerSlap Road to the Title pe 15 noiembrie! Concursul va fi transmis pe rumble.com!

Power Slap, cea mai importantă promoție autorizată și reglementată în luptele cu palma, dezvăluie lansarea sezonului 2 al Power Slap: Road to the Title, programată să aibă loc miercuri, 15 noiembrie, la ora 21:00 ET / 18:00 PT. Seria emblematică, Power Slap: Road to the Title, va aduce în prim-plan luptători din întreaga lume, în competiția lor pentru a obține un clasament mondial și șansa la un viitor titlu Power Slap.

Cele 12 episoade vor fi transmise exclusiv pe platforma Rumble. Rumble poate fi accesat gratuit pe desktop, mobil și web la adresa www.rumble.com, precum și pe iOS, Android, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV, Samsung TV și LG TV.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Medicul din Alba, Teodor Holhoș, a îndeplinit visul unei fetițe de 9 ani, ca tatăl ei să vadă: Dora își dorea să câștige ”Românii au talent”, pentru a plăti operația la ochi a părintelui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Medicul din Alba, Teodor Holhoș, a îndeplinit visul unei fetițe de 9 ani, ca tatăl ei să vadă: Dora își dorea să câștige ”Românii au talent”, pentru a plăti operația la ochi a părintelui Dora, o fetiță de 9 ani, a primti cel mai frumos de Paști. Ea a participat la emisiunea ”Românii au talent” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea