Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Bărbatul de 43 de ani din Roșia Montană, dat DISPĂRUT de rude a fost GĂSIT într-o casă părăsită

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Bărbatul de 43 de ani din Roșia Montană, dat DISPĂRUT de rude a fost GĂSIT într-o casă părăsită

Bărbatul de 43 de ani din comuna Roșia Montană, dispărut de două săptămâni, a fost găsit astăzi într-o casă părăsită, de către polițiștii și jandarmii care îl căutau.

„Felicitări poliția Roșia Montană, Jandarmeria Română care au găsit acea persoana într-o casă părăsită VIU ȘI NEVĂTĂMAT. Mulțumim presei pentru reacție și AUTORITĂȚILOR PENTRU PROMPTITUDINE!!!”, a scris viceprimarul comunei pe Facebook.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul a fost găsit într-o casă părăsită de pe raza comunei Roșia Montană. Nu pare să fi fost victima vreunei infracțiuni, starea lui fiind bună.

Reamintim că la data de 6 martie 2023, în jurul orei 13,30, Postul de Poliție Roșia Montană a fost sesizat de către un bărbat din comuna Roșia Montană, cu privire la faptul că, la data de 25 februarie 2023, fratele său, CORCHEȘ NICOLAE DANIEL, de 43 de ani, s-a externat din spitalul din Abrud și nu a mai ajuns la domiciliu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea