Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Balul Sărbătorilor de Iarnă marca TNL Alba Iulia– anul acesta cu tema Flamenco

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 20 decembrie a.c., la Vila Elisabeta din Alba Iulia, într-o atmosferă festivă, Organizaţia de Tineret a PNL Alba Iulia a organizat cea de a cincia ediţie a Balului Sărbătorilor de Iarnă.

Potrivit PNL Alba, “pentru ca evenimentul să fie unul deosebit, tinerii liberali albaiulieni s-au gândit să realizeze atât o petrecere tematică, cât şi o strângere de fonduri. Anul acesta echipa de organizare a ales o temă indedită – «Flamenco». Costumele specifice, dar și muzica aleasă special pentru eveniment, au oferit acestuia un caracter aparte, manifestarea fiind gândită în așa fel încât să-i poarte pe participanți cu gândul la fascinanta Spanie.

Cei în jur de 150 de participanţi, s-au bucurat de momente frumoase, mai ales că organizatorii au pregătit și un program artistic în care şi-au făcut loc: un miniconcert live, colinde, licitaţii şi tombolă cu premii. La eveniment au fost invitați și membrii din cadrul Biroului Teritorial al PNL Alba, Biroului Teritorial al TNL Alba și Biroului Municipal al PNL Alba Iulia, în frunte cu președintele Florin Roman, unul dintre principalii susținători financiari ai evenimentului. De asemenea, organizatorii au ținut să mulţumescă și domnului Ion Lazăr şi personalului de la Vila Elisabeta, care au fost, și în acest an, nişte gazde mai mult decât primitoare. Cât priveşte strângerea de fonduri, şi acest obiectiv al balului a fost atins; s-a strâns o sumă cu trei zerouri, bani care vor fi folosiți de TNL Alba Iulia pentru diverse acțiuni cu caracter social în perioada premergătoare Crăciunului.”

[nggallery id=950]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea