Rămâi conectat

Societate

FOTO: Balul Balurilor şi-a desemnat câştigătorii. Vezi care sunt cei mai frumoşi boboci din Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

Cei mai frumoşi boboci din Alba s-au luptat pentru mult râvnitele titluri de “Miss şi Mister Boboc” şi “Miss şi Mister Popularitate” ale Balului Balurilor. Tema  evenimentului a fost „TV Shows” , asta însemnând că toate probele la care au fost supuşi bobocii au purtat numele unor cunoscute emisiuni televizate.

Tinerii au trecut prin diverse probe care i-au solicitat la maxim, atât intelectual cât şi fizic, cum ar fi proba de cultură generală, proba surpriză, sau cea de dans. Balul a fost presărat cu momente de dans sportiv, breakdance, iar cunoscuta interpretă din Alba Iulia, Antinia, a delectat publicul cu minunata ei voce.

La final, din cei 14 tineri intraţi în competiţie, câştigătorii premiului „Miss şi Mister Popularitate” au fost Bianca Lăpăzan de la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia şi Paul Iancu de la HCC. Mult râvnitele titluri de Miss şi Mister Boboc au fost obţinute de către Anca Haplea, elevă a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia şi Fiorindo Beghi, de la Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea