FOTO: Autoturism căutat de autoritățile britanice, găsit la Alba Iulia. Dosar penal pe numele unui bărbat, bănuit de tăinuire

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un albaiulian este bănuit de comiterea unei infracțiuni de tăinuire, faptă săvârșită în legătură cu înmatricularea unui autoturism în România, după ce autoritățile din Marea Britanie au dat în urmărire  autovehiculul care valora aproximativ 6.000 de euro.

La data de 21 august 2019, poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, pe raza municipiului Alba Iulia, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2010, dat un urmărire de autorităţile britanice.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Acesta era în posesia unui bărbat de 74 de ani, din Alba Iulia, pe numele căruia ar fi fost înmatriculat în circulaţie, în România.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Se pare că autoturismul a fost achiziţionat, în leasing, din Marea Britanie, de către ginerele bărbatului, care ar fi plătit o parte din rate, iar ulterior l-ar fi înmatriculat, în mod fraudulos, în România.

Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autoritățile britanice.

Pentru găsirea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei