FOTO/ Autostrada Sebeș-Turda: Se fac ultimele lucrări pe lotul 4. CNAIR ar putea realiza recepţia în luna februarie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Autostrada Sebeș-Turda: Se fac ultimele lucrări pe lotul 4. CNAIR ar putea realiza recepţia în luna februarie
Lotul 4 al Autostrăzii A10 Sebeş-Turda, între Decea şi nodul rutier de la Turda, este aproape finalizat. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat joi, 4 ianuarie, mai multe imagini de pe acest tronson.

CNAIR a publicat joi, pe reţeaua de socializare Facebook, mai multe imagini cu lucrările executate pe Lotul 4 al Autostrăzii Sebeş – Turda. Se executau lucrări la rigole, şanţuri şi la drumul tehnologic, se amenajau taluzele, se montau parapeţii şi se aplicau marcaje în zona spaţiilor de serviciu.
În ceea ce priveşte lotul 4 Decea – Turda, lucrările pe cei 16 km ar urma să fie recepţionate de CNAIR, în februarie, primul pas înainte de deschiderea traficului rutier.
Pentru lotul 4 se preconizează întrunirea Comisiei în a doua parte a lunii februarie, în funcţie de condiţiile meteorologice. Traficul rutier se va putea desfăşura pe o lungime de 25,30 km, între Nodul Aiud şi Nodul Turda, imediat după recepţia lucrărilor de către Comisiile desemnate.
Lotul 4 (16,3 km, de la nodul Decea până la intrarea în autostradă în zona Turda; km 53+700 – km 70+000) – stadiu lucrări: 94% (comparativ, în noiembrie, 90%). Constructor pe lotul 4 este compania PORR Construct SRL/PORR Bau GMBH, cu contract de 470.004.894,83 lei (fără TVA), semnat în 16 aprilie 2014. Pe acest lot se va face joncţiunea între A10 şi Autostrada Transilvania (A3). Termenul actualizat de finalizare a lucrărilor este luna mai 2018.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419