Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Autostrada Orăștie-Sibiu: Stadiul lucrărilor pe centura ocolitoare a Sebeșului la data de 1 septembrie 2013

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deși directorii de proiect ai companiilor Strabag și Straco au anunțat că vor inaugura la data de 1 septembrie 2013 centura de ocolire a municipiului Sebeș și tronsonul de autostradă Orăștie-Vintu de Jos, lucrările nu sunt finalizate și par să mai dureze în jur de o lună.

Pentru a avea date concrete și imagini de la fața locului, reporterii noștri s-au deplasat în teren, pe porțiunea de autostradă care ar constitui centura ocolitoare a Sebeșului și iată ce au aflat:

La Vințișoara a fost deschisă circulației pasarela pe care DN7 traversează autostrada, iar lucrările în această zonă sunt aproape de final:

[nggallery id=164]

În zona Kronospan, la intrarea în Sebeș dinpre Alba Iulia, se mai lucrează la cele 2 sensuri giratorii și la rampele pe care se face urcarea/coborârea de pe autostradă. La pasarela care traversează autostrada s-a executat stratul de hidroizolație:

[nggallery id=165]

La ieșirea din Sebeș spre Sibiu este finalizată intrarea/ieșirea din DN7 dar la drumurile de acces spre autostradă mai este de lucru iar în ansamblu lucrările din această zonă nu sunt la fel de avansate ca la Vințișoara. Pe pasarelele pe care trece autostrada în apropiere de Râpa Roșie s-a executat hidroizolația. Pe unele porțiuni este turnat primul strat de covor asfaltic iar pe 2 benzi s-a turnat stratul de balast stabilizat cu ciment:

[nggallery id=166]

În concluzie, așa cum ati putut observa și în imaginile de mai sus, chiar dacă cele două loturi de autostradă nu au fost inaugurate la data anunțată, lucrările continuă în ritm susținut, chiar și în zilele de sâmbătă și duminică și pare destul de clar că în acest an se va circula pe centura ocolitoare a Sebeșului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea