FOTO| Au început pregătirile pentru Bacalaureat 2020 la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia: cum au respectat elevii și profesorii noile reguli

Au început pregătirile pentru Bacalaureat 2020 la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia: cum au respectat elevii și profesorii noile reguli

Elevii din clasele a XII-a al Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia  au început pregătirile pentru examenul de Bacalaureat, respectând măsurile de distanțare socială și reguli stricte de protecție sanitară.

Elevii au zilnic un program special de pregătire la materiile la care vor susține examen, parcurgând împreună cu profesorii temele din programa de bacalaureat, cu accent pe rezolvarea modelelor de subiecte.

ELIT

Ei au la dispoziție și ore speciale pentru studiul individual în timpul cărora aprofundează noțiunile discutate la clasă.
Conform profilului real al colegiului militar, elevii claselor a XII-a vor susţine teste scrise la limba şi literatură română şi matematică (proba obligatorie a profilului) şi la disciplinele chimie, fizică, biologie sau informatică (proba la alegere a profilului şi specializării).

Sursa foto: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...