Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Au început lucrările pentru sala de educație fizică a Școlii „Avram Iancu” din Alba Iulia. Când este estimată finalizarea construcției

BONTEA Alexandru

Publicat

în

FOTO| Au început lucrările pentru sala de educație fizică a Școlii „Avram Iancu” din Alba Iulia. Când este estimată finalizarea construcției

Lucrările pentru Sala de educație fizică, ce va fi folosită de elevii din cadrul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia au început.

„Au început lucrările la Sala de educație fizică școlară care va fi folosită de către elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”.

Această investiție este realizată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții iar lucrările au o valoare de 1,68 milioane lei fără TVA și se vor finaliza în 6 luni.

Terenul în suprafață de 1158 mp pe care se va ridica noua construcție a fost pus la dispoziție de Primăria Alba Iulia iar sala de educație fizică va avea o suprafață construită de 388 mp și o suprafață desfășurată de 415 mp.

Suprafața interioară pentru practicarea activităților sportive este de aproximativ 9×18 metri.

Sala va avea vestiare pentru fete și băieți, două săli de dușuri, grupuri sanitare, cabinet medical, depozit de materiale sportive. În exterior se vor realiza 650 mp de spații verzi și 120 mp de trotuare iar accesul va fi din bulevardul Ferdinand I”, a transmis viceprimarul Municipiului Alba Iulia, Marius Filimon, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ajutor de stat pentru crescătorii de bovine și bubaline 2024. Până la ce data se pot depune cererile?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ajutor de stat pentru crescătorii de bovine și bubaline 2024. Până la ce data se pot depune cererile? Potenţialii beneficiari ai schemei de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii crescătorilor din sectorul bovinelor de carne şi al bubalinelor pot depune cereri de solicitare până pe data de 21 martie 2024, informează Agenţia de Plăţi şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea