Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Atmosfera teatrului de Green Hours, transplantată la Alba Jazz. Lari a încântat publicul, la doar 6 ani și 8 luni

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un super-energizant spectacol al Teatrului LUNI de la Green Hours Jazz Club (București), în regia Ioana Păun, cu actorul LARI GEORGESCU în toate rolurile, a îmbogățit sâmbătă seară experiența Alba Jazz, ediția 2014.

Alba Jazz teatru Green Hours la Fram (13)Pe lângă publicul simțitor, a contribuit la atmosfera creată și cel mai nou spațiu amenajat în Cetatea Alba Carolina, cafeneaua – galerie de artă „Framm’s”.

Piesa concepută adaptată după texte de Rodrigo Garcia și Ioana Păun se joacă de 8 ani la Green Hours și în alte locații din țară.

Actorul Lari Georgescu a declarat că este impresionat de acest festival și de oamenii de aici, mulțumind totodată celor care l-au invitat să susțină o piesă de teatru (one man show) în mijlocul unui festival de jazz.

Pentru prima dată la Alba Iulia, spectacolul se numește de Luni pînă Vineri, de la 8 la 4.

Un singur personaj şi viaţa lui invadată de reguli: un tânăr care la 6 ani voia să schimbe lumea şi care, peste ani, la sfârşitul zilei, zace în faţa televizorului; un spectacol despre un oraș în care lucrează armate de tineri, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână; armate de tineri care în timpul liber se screm să ajungă la Movieplex; care îşi fac planuri cu o jumătate de an înainte pentru un all-incusive în Tunisia; care îşi trăiesc viaţa între rate şi serviciu. „Lari Giorgescu trăiește viața acestui personaj cu atâta intensitate, încât sub nici o formă nu pleci indiferent de la spectacol.” (Cristiana Gavrilă, „Time Out”, februarie 2009)

Lucian Ban si Mat Maneri au susținut, sâmbătă seară în Cetatea din Alba Iulia, un recital de improvizație pe temele albumului Transylvanian Concert, înregistrat in inima Translivaniei la Opera din Târgu Mureș, pentru legendara casă de discuri ECM Records.

Actorul Lari Giorgescu, nominalizat la premiul UNITER pentru cel mai bun actor, vine la Alba Jazz în 17 mai, cu un one-man-show incredibil de actual.

[nggallery id=1742]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea