Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Atmosferă încinsă sâmbătă seara în Club Allegria. Sute de tineri albaiulieni s-au distrat la „Summer Party”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă seara, sute de tineri albaiulieni, amatori de distracţie, au răspuns pozitiv invitaţiei organizatorilor de a participa la cea mai tare petrecere din oraş – „Summer Party” din club Allegria. Şi nu au regretat. Tinerii au petrecut până în zorii zilei, pe cele mai „calde” hituri ale momentului.

 Anotimpul primăverii şi-a intrat întrutotul în drepturi, căldura de afară şi adevăratul rai al naturii le-au trezit pofta de viaţă şi mai mult reprezentantelor sexului frumos care abia au aşteptat să se bronzeze puţin, să-şi pună o fustiţă scurtă şi să îşi etaleze care mai de care frumuseţea şi formele. Aşa se face că băieţii petrecăreţii din club au avut la ce-şi clătii ochii, fetele venite la petrecere fiind mai frumos ca niciodată gătite.

Distracţia a fost pe măsură, de atmosferă ocupâdu-se DJ Radu, care a încins spiritele albaiulienilor cu ritmurile antrenante ale unor hituri de vară, ţinându-i în priză până în zorii zilei.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea