Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO/ Atleții județului Alba, Vasile Hârjoc și Aurelian Zăgrean, campioni la Semimaratonul Internațional Volkswagen București – 2019

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În zilele de 11 și 12 mai, a.c, în capitala României a avut loc cea de-a VIII- ediție a Campionatului Internațional ,,Volkswagen Bucharest HALF MARATHON”, eveniment la care au luat startul 18.000 de alergători din 75 de țări ale lumii.

O mare victorie la această competiție au obținut cunoscuții atleți ai județului Alba, Vasile Hârjoc, legitimate la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir și Aurelian Zăgrean de la Club Sportiv ,,Mica Romă” Blaj.

Astfel, sportivul veteran de la poalele Drăganei, Vasile Hârjoc – categ. +65 ani,( născut în Cut – Sebeș), pregătit de antrenorul Gheorghe Hăprean, a alergat cursa de 21, 097 km.cu timpul de 1:30:20, ocupând prima poziție de pe podiumul competiției. Rezervistul militar Vasile Hârjoc este membru al Filialei „Gemina” Alba, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere „Al.I. Cuza”.

În programul de pregătire și pe timpul concursului a avut un sprijin permanent din partea Grupului de Inițiativă „Centenar-Marea Unire-Alba Iulia-2018.

Un rezultat la fel de valooros a obținut mai tânărului atlet de la ,,Mica Romă” din Blaj, Aurelian Zăgrean, care la categoria de vârstă +40 ani a ocupat de asemenea locul I la aceeași probă de semimaraton, cu timpul de 1:21:30.

De remarcat faptul că, un rezultat foarte bun a înregistrat la proba de ,,Ștafetă” alergătorul cugirean Daniel Scrob, care împreună cu echipa României s-a clasat pe locul al IV-lea. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea