Rămâi conectat

Sport

FOTO: Atletele de la AC “Mica Romă” Blaj – premiate în cadrul festiv, după ce au cucerit medaliile de aur la Cupa Europei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atletele ce au reușit o performanță uriașă în luna februarie, cucerind medaliile de aur la Cupa Europei de cross, în Portugalia, la Oeiras, la categoria Under 20, au fost premiate în cadru festiv. Pensiunea “La Vie” din Blaj a găzduit un eveniment generos, menit să aprecieze la adevărata sa valoare rezultatul extraordinar înregistrat în februarie.

Atunci echipa ce a reprezentat AC “Mica Romă” Blaj a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la ECC Cross Country, competiție abordată din postura de vicecampioane naționale. Iulia Florina Mărginean, Alexandra Maria Hudea (dublă legitimare cu CSȘ Mediaș), Mihaela Maria Blaga și Andreea-Maria Bogdan (legitimate și la CSȘ Blaj), pregătite de antrenoarea Cristina Man, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Atletism, sunt fetele de aur ce au concurat în Portugalia.

Pe lângă cele 4 atlete, au mai fost recompensați și antrenorii medieșeni Vasile Herman și Vasile Ibășfălean (de către clubul AC “Mica Romă” Blaj, prin Cristina Man), cu sume deloc de neglijat în contextul actual. Practic, prin această inițiativă s-a dorit punerea în lumina reflectoarelor a celor 4 talentate atlete, premierea încadrându-se într-o acțiune comună cu Rotary Club Blaj (ce a derulat cu acest prilej ceremonia de cartare a Interact Blaj, președinte Bianca Morariu), care la rându-i a acordat recompense pentru cele 4 sportive. În fapt, ca să precizăm acest aspect, evenimentul s-a derulat exclusiv din fonduri exclusiv private, cu sprijinul partenerilor, cei care au sprijinit și deplasarea competitoarelor în Portugalia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Liga 4, cinci noi antrenori în această pauză competițională | În weekend, debutează returul

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Liga 4, au fost instalați cinci noi antrenori în această pauză competițională | În weekend, debutează returul, cu modificări pe banca tehnică la Hidro Mecanica Șugag, Viitorul Vama Seacă, Spicul Daia Română, CS Zlatna și Limbenii Limba În această pauză competițională, aproape o treime dintre combatantele din al 4-lea eșalon au efectuat modificări pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea