Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Ați văzut-o? O femeie din ALBA este dată dispărută. Polițiștii sunt în căutarea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba caută un o femeie care a dispărut din Sebeș. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 12 martie 2023, în jurul orei 19,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie din comuna Câlnic, cu privire la faptul că, cumnata sa nu răspunde la telefon și nu se află la domiciliu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că în perioada 11 -12 martie DAMIAN VALERIA, de 61 de ani, din Sebeș, a plecat de la imobilul în care locuia singură, fără a lăsat niciun mesaj cu privire la plecarea sa niciunuia dintre membrii familiei sau vreunei persoane cunoscute.

Femeia are următoarele semnalmente:
• 170 cm înălțime;
• 60 -70 de kilograme;
• Ochi albaștri;
• Păr blond, tuns până la umeri;

La momentul dispariției purta haine de culoare închisă.

Femeia a fost dată în urmărire, iar polițiștii au demarat, imediat după sesizare, activități de căutare, dar, până în prezent nu a fost găsită.

Căutările sunt continuate.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 DECEMBRIE 2023: 392 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 DECEMBRIE 2023: 392 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 DECEMBRIE 2023: 392 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare