Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Asociația Pro Infrastructura: ”Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda este aproape de final”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructor Tirrena Scavi, este aproape de final. Pe multe zone lucrările sunt practic finalizate, așa cum se vede și din fotografii”, a anunțat, luni, Asociația Pro Infrastructura.

”Raportul de progres emis de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere arăta un grad de execuție de 92,50% la finalul lunii august. În mod normal, constructorul va finaliza lucrările în această lună.

Cerem CNAIR să pornească procedurile birocratice pentru deschiderea acestui tronson în cel mai scurt timp posibil. Lotul are în total 12,45 km, însă vom putea folosi doar 8,5 km între nod Decea și nod Aiud. Restul de 4 km, după nod Aiud, spre sud, vor putea fi deschiși circulației abia când lotul 2 al A10 va fi gata (abia prin 2019)”, a mai scris reprezentantul asociatiei pe pagina de Facebook.

FOTO: facebook – „elion” (membru al forumului PeUndeMerg.ro)

[nggallery id=4644]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea