Ziarul Unirea

FOTO| Arya, cățelușa din rasa lup cehoslovac, a fost prinsă și este alături de stăpânul ei, după o mobilizare uriașă a iubitorilor de animale

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Arya, cățelușa din rasa lup cehoslovac, a fost prinsă duminică și este alături de stăpânul ei, după o mobilizare uriașă a iubitorilor de animale din Alba și nu numai.

ELIT

După zile întregi de căutări și o mobilizare impresionantă din partea mai multor iubitori de animale, aventura cățelușei Arya, o femelă de lup cehoslovac, a ajuns la final. Duminică după-masa, aceasta a fost reunită cu Alex, stăpânul ei, care a sosit vineri în județ tocmai de la Oradea pentru a participa la căutările ei.

Reamintim că Arya s-a pierdut în timp ce tranzita orașul Teiuș, iar la o oprire pe traseu, câinele a sărit din cușca amenajată în remorca atașată automobilului cu intenția de a urca în față, lângă stăpân. Tânărul nu și-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat decât după mulți kilometri, neștiind clar nici în care punct al traseului a dispărut câinele.

În urmă cu aproximativ o săptămână, voluntarii care s-au implicat în căutarea Aryei au prins un alt exemplar de lup cehoslovac, care se credea a fi ea. Din păcate, stăpânul și-a dat seama că nu este cățelușa lui, fiind vorba de o femelă ce aparținea unei familii din Argeș, iar căutările au fost reluate. O altă cățelusă din aceeași rasă, Dora, este în continuare căutată de stăpâni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419