Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Aproape 300 de vitezomani sancționați de polițiștii din Alba, în ultimele 24 de are: 13 șoferi au rămas fără permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

292 de conducători auto care au circulat cu viteză peste limita legală au fost sancționați, miercuri, de polițiștii rutieri din județul Alba.

Aproape 300 de conducători auto au fost sancționați, ieri, pentru că nu au respectat regimul legal de viteză. Doi au rămas fără permis, pentru 90 de zile, după ce a fost surprinși conducând cu o viteză care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita maximă admisă.

La data de 3 februarie 2021, polițiștii rutieri din județul Alba, sprijiniți de polițiștii de ordine publică, au desfășurat o acțiune de creștere a siguranței rutiere prin combaterea excesului de viteză.

Au fost depistați și sancționați contravențional 292 de conducători auto care au circulat cu viteză peste limita legală. Față de doi dintre ei, care au condus autoturisme cu o viteză care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita legală, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Alți 121 de conducători auto au fost sancționați contravențional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice, iar, complementar, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere pentru 11.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea