Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Aproape 10 km de rețea de curent electric, construite în cartierul Orizont din Micești. Investiția de peste un milion de lei, recepționată de primărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul Gabriel Pleșa a anunțat, în cadrul unui mesaj postat în mediul online, derularea lucrărilor de extindere a rețelei electrice din cartierul Orizont.

„Mă bucur de fiecare dată când lucrările demarate de Primăria Alba Iulia, alături de parteneri serioși, dau roade. Și le dau la timp.

Promiteam în luna februarie a.c. că vom demara lucrările de extindere a rețelei electrice din cartierul Orizont. Astăzi, la termenul prevăzut în contract, vom recepționa această lucrare importantă de infrastructură pentru locuitorii din zonă și nu numai.

Este vorba despre 9,7 km de rețea nouă, o investiție de 1.244.500,00 lei. De asemenea, au fost montate 30 de firide de distribuție și un post de transformare pe strada Uranus.

Următorul pas va fi făcut tot în luna septembrie și va consta în începerea lucrărilor la iluminatului public inteligent.
La fel de important este că în zonă și peste tot în Alba Iulia unde vom lucra, îngropăm toate aceste cabluri și schimbăm în bine fața orașului nostru. Știu: avem mult de recuperat, dar cu fiecare proiect finalizat și, mai ales, bine executat suntem mai aproape de ceea ce Alba Iulia trebuie să fie cu adevărat: un oraș european.”, a scris primarul Gabriel Pleșa, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea