Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| APEL UMANITAR: Trei copii din Alba, printre care o fetiță cu probleme la coloană, au nevoie de ajutor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei copii din Alba au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare, pentru a putea duce o viață normală și pentru a se putea bucura de o masă caldă.

„Azi am să vă scriu despre o familie frumoasă cu trei copii. Doi băieți de 5 și 12 ani și o fata de 14 ani care din nefericire are probleme medicale la coloană.

Consultațiile medicale, terapiile si operația ce urmează, au dus familia într-un impas financiar.

Ieri, în timp ce mă întorceam acasă după ce fusesem în Lidl la cumpărături, am primit poze cu frigiderul lor gol. Evident că nu am rezistat să știu că merg acasă și umplu masa cu bunătăți în timp ce trei copii despre care știu, nu au ce mânca și m-am întors să le cumpăr mâncare.

Mi-a trimis imediat poza cu copiii care mâncau din ce am cumpărat. Nu știu ce poate fi mai greu în lume asta decât când ai copilul bolnav și nu ai bani de tratamente sau îți cere mâncare și nu ai ce pune pe masa.

Cine vrea să îi ajute, mă poate suna la 0753467330.”, a fost mesajul postat de persoana care se ocupă cu ajutorarea acestor suflete.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea