Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| APEL UMANITAR pentru repatrierea unui tânăr de 26 de ani, din Alba, decedat după o lungă și chinuitoare luptă cu o tumoră canceroasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O familie din Alba trece prin clipe cumplite, după decesul unei persoane dragi. Este vorba de un tânăr de 26 ani, care și-a pierdut viața în Turcia, zilele trecute. Familia are nevoie de 16.000 de euro, pentru a plăti restul de spitalizare și pentru repatriere.

Baba Dorin Teodor a fost diagnosticat cu tumoare a glandei pineale în ianuarie 2019, iar de atunci a suferit mai multe operații: una chiar în ianuarie 2019, alte șapte în perioada martie – octombrie 2020. Din păcate, operațiile în România nu au avut rezultatul scontat, iar Teodor, cu ajutorul semenilor săi cu suflet mare a ajuns la o clinică din Turcia.

Medicii de la Clinica Medicana din Istambul au acceptat să trateze cazul său, operația de la sfărșitul anului trecut decurgând fără complicații, însă în cursul zilei de miercuri, tânărul a pierdut lupta cu moartea.

„Din păcate Tudor a pierdut lupta.

Ca să îl aducă acasă doamna Maria trebuie să plătească 16.000 euro, bani pe care nu îi are, plus mai trebuie plătit la spital, dacă doriți să o ajutați cât de puțin fiecare putem dona în contul dânsei.

Durerea acestei mame este imensă care a luptat zi și noapte pentru puiul ei, dar Dumnezeu a hotărât să-l ia la el.

Doamna Maria, multă putere și sincere condoleanțe”, a scris una din inițiatoarele apelului umanitar.

Titular cont: Truță Maria, deschis la Banca Transilvania.
CONT EURO RO16BTRL00104201K26379XX
Cont LEI RO41BTRL00101201K26379XX

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea