Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte

Un apel umanitar pentru o familie din Zlatna, cu 8 copii, a fost lansat pe Facebook de o iubitoare de animale. Andreea Berar a întâlnit familia în timp ce împărțea pungi cu cadouri pentru copii, alături de un grup de prieteni.

Oamenii trăiesc într-o cameră cu două paturi, se încălzesc la o sobă improvizată, pe care și gătesc, iat curent au de la un generator. Copilașii nu au jucării, hăinuțe și încălțăminte adecvate pentru timpul de afară, iar la un televizor nici nu visează.

Citește și: Apelul unui tânăr din Alba, pentru mama sa, bolnavă de LEUCEMIE: ”Are nevoie de mult sânge. Vă rog, donați pentru ea”

Persoanele care vor să ajute, pot lua legătura cu Andreea Berar pentru mai multe informații.

”Astăzi vă cer ajutorul pentru o familie foarte necăjită, cu 8 copii. Și în special cer ajutor persoanelor care ne blamează că ajutăm cățeii străzii, care susțin că oamenii au mai multă nevoie decât niște biete animale.

Sunteți pe aici oare? Ar fi un moment oportun să vă arătați bunătatea.

În timp ce story-urile bubuie de cadouri care mai de care mai frumoase, valoroase, cât de multe, acesti oameni s-au bucurat până la lacrimi pentru o plasă de dulciuri și de fructe.

Nu am zis nimic, nimănui. Ne-am decis câțiva prieteni să facem 60 de pachete pe care să le împărțim prin satele de lângă Alba, la copiii mai puțin norocoși.

Nu ne aștepta nimeni. Întrebând din sat în sat de familii mai nevoiașe, am aflat de ei.

Stăteau 10 oameni într-o cameră. 2 paturi, un generator ca să aibă lumină. Nu tu televizor, nu telefon, nu jucării.

Au 2 copilași mici, gemeni, de 2 ani.

Își prăjeau niște cartofi pe așa zisa sobă din poza. Doamna din familie ne-a spus că ieri a încercat să vorbească la Dedeman, să cumpere o sobă în rate, dar fără succes. Când trebuie să facă o ciorbă, o apucă seară.

Probabil sunt persoane care acum își zic ok, ești necăjit, dar de ce mai faci copii? Ai făcut unu, doi, trei, nu te descurci, nu mai fă. Poate și eu gândesc la fel, dar cine suntem noi să judecăm și mai ales, ce vină au copilașii acum?

Mi-aș dori să ajutăm această familie cu haine, încălțăminte, niște jucării, creioane, cărți de colorat, alimente, orice îi bucură.

Așa că vă rog mult, dacă aveți posibilitate să vă rupeți din buget pentru o ciocolată, o pereche de ghete, e mai mult decât bineprimit!”, a scris Andreea pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Proiect pentru amplasarea unor cișmele în Municipiul Sebeș. Locațiile unde ar putea fi așezate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proiect pentru amplasarea unor cișmele în Municipiul Sebeș. Locațiile unde ar putea fi așezate Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din Șebeș din data de 29 februarie, se află un proiect de hotărâre care prevede amplasarea a unui număr de 7 cișmele pe raza Municipiului Sebeș. Potrivit proiectului, cele 7 cișmele urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea