Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| APEL UMANITAR pentru brutăria cu 3 decenii de tradiție, mistuită de flăcări, în Apuseni: „Orice ajutor ar fi mai mult decât binevenit”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| APEL UMANITAR pentru brutăria cu 3 decenii de tradiție, mistuită de flăcări, în Apuseni: „Orice ajutor ar fi mai mult decât binevenit”

În urma unui incendiu devastator petrecut în orașul Câmpeni în urmă cu câteva zile, reprezentanții brutăriei care a fost mistuită de flăcări apelează la oamenii cu inimă mare din mediul online pentru a ajuta la reconstrucția acesteia.

Citește și: INCENDIU puternic la o BRUTĂRIE din Câmpeni: Focul a cuprins și un magazin și 2 garaje. Au intervenit pompierii cu mai multe autospeciale

„Cu o tradiție de aproape trei decenii în domeniul panificației, Brutăria Gec reprezintă de ani și ani de zile nu doar unul dintre cei mai importanți producători de pâine din zona Munților Apuseni, ci și sursa de venit pentru familiile a zeci de angajați.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din nefericire, incendiul devastator ce a avut loc în noaptea de 12 spre 13 aprilie 2023 a mistuit tot și a transformat ceea ce era locul de muncă a peste 30 de persoane într-un munte de scrum, fier vechi și betoane. Suntem recunoscători tuturor celor care ne-au fost aproape și ne-au sprijinit în aceste zile dificile și mulțumim lui Dumnezeu că nu a pățit nimeni nimic (că nu au fost victime umane), iar refacerea halei de producție este o prioritate pentru întreaga firmă, în momentul de față.

Întâmplarea nefericită a facut ca, la data producerii incendiului, brutăria să nu fie asigurată pentru nici un risc, ceea ce face ca misiunea noastră să fie extrem de dificilă. Prin urmare, orice ajutor din partea celor care și-ar putea permite, ar fi mai mult decât binevenit”, a fost mesajul postat pe Facebook.

Cont Banca Transilvania Câmpeni: RO38BTRLRONCRT0420716103
Beneficiar: SC Marema Trans SRL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea