Ziarul Unirea

FOTO. Apel al unul consilier local din județul Alba pentru refacerea drumului care duce spre cetatea de la Piatra Craivii, ultimul refugiu al regelui Decebal

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un consilier local din județul Alba cere Guvernului României și parlamentarilor de Alba reabilitarea drumului forestier care face legătura, pe valea Cricăului, între localitatea Cricău şi Piatra Craivei – obiectiv turistic emblematic al zonei. Tronsonul se află într-o stare deplorabilă scrie Darius Nicolae Iacșa, consilier în comuna Cricău.

”Vă solicit sprijin pentru refacerea şi modernizarea drumului forestier de importanţă turistică spre Piatra Craivei
– Apel adresat Guvernului României şi parlamentarilor de Alba –
Mă adresez dumneavoastră în calitate de consilier local în Consiliul Local al Comunei Cricău, din judeţul Alba, solicitându-vă sprijin în rezolvarea unei probleme importante.
Sunt cel mai tânăr membru al Consiliului Local Cricău dar sunt, în acelaşi timp, vă asigur, o persoană extrem de responsabilă. Tocmai de aceea nu pot să trec nepăsător peste o chestiune capitală pentru comunitatea locală şi de maximă însemnătate, de asemenea, pentru dezvoltarea turismului în judeţul Alba.
Drumul forestier care face legătura, pe valea Cricăului, între localitatea Cricău şi Piatra Craivei, obiectiv turistic emblematic al zonei, se află în acest moment într-o stare deplorabilă. Drumul a fost afectat grav de intemperiile naturii din ultima perioadă, cu precădere de inundaţiile de anul trecut. Acum drumul mai este practicabil doar pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri de la ieşirea din localitatea Cricău.
Este, în opinia mea, absolut necesară o intervenţie urgentă pentru refacerea drumului pe porţiunile în care este compromis, respectiv pentru modernizarea per ansamblu a acestei căi de acces.
Pentru că resursele bugetului local al comunei Cricău sunt limitate apelez la dumneavoastră pentru a ne conjuga eforturile în vederea găsirii unei soluţii de finanţare a acestor lucrări.
Sunt încredinţat că apelul meu va avea rezultat graţie implicării dumneavoastră şi vă mulţumesc pentru că mi-aţi ascultat oful.
Cu respect,
Darius Nicolae Iacşa
Consilier local independent în comuna Cricău, judeţul Alba”, se arată în postarea acestuia.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419