Rămâi conectat

Sport

FOTO: Antrenament oficial echipa Națională a României, înaintea jocului decisiv cu Danemarca! Nicolae Stanciu și Gicu Grozav revin în Ardeal!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meciul echipei naționale a Românei împotriva selecționatei Danemarcei, programat duminică, de la 21.45, pe “Cluj Arena”, îi aduce la 100 de km distanță de Alba Iulia pe internaționalii Nicolae Stanciu (RSC Anderlecht) și Gicu Grozav (FC Terek Groznîi).

Jocul “tricolorilor” de la Cluj Napoca constituie un bun prilej pentru familiile, prietenii și fanii celor doi jucători albaiulieni, crescuți de FC Unirea Alba Iulia, de a-şi urmări favoriții în “galben”, asta dacă au reușit să-și procure bilete în prima zi când s-au pus în vânzare, meciul urmând a se disputa cu “casa închisă”.

Nicolae Stanciu consideră jocul cu Danemarca, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018, un meci de totul sau nimic. “N-am mai fost de 20 de ani la un turneu final şi toată lumea aşteaptă asta. Îmi doresc să ne calificam, ar fi un lucru extraordinar pentru toți. Trebuie să câştigăm cu Danemarca pentru că altfel suntem out„, a declat mijlocașul în vârstă de 23 ani.

Trecut inițial pe lista adițională, Gicu Grozav reprezintă convocarea-surpriză a lui Daum pentru jocul decisiv cu Danemarca, după accidentarea atacantului Bogdan Stancu.

E un meci foarte important pentru noi. Cu toții ne dorim victoria. Ar fi trei puncte de aur. Va fi un meci greu, cu o echipă foarte bună, solidă. La Cluj este o atmosferă incredibilă, am jucat acolo pentru U Cluj. Stadionul va fi plin, avem suporterii în spate și trebuie să-i facem fericiți”, a spus albaiulianul în vârstă de 26 ani.

Articol și foto Lucian DANCIU

[nggallery id=3651]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea