Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Ansamblul „Alba Carolina” de la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, două locuri I la Festivalul Național de Dans de la Sibiu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Festival la Sibiu02Ansamblul „Alba Carolina” de la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia a obținut două locuri I la Festivalul Național Studențesc de Dans ce s-a desfășurat, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie la Sibiu.

Directorul Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, Gheorghe Berghian, precizează că este o performanță deosebită deoarece în prezent acest festival este cel mai puternic din ţară la nivel studenţesc.

Reprezentanţii nostri din Ansamblul „Alba Carolina” avându-i ca şi instructori coregrafi pe Flaviu Călin Mîrza şi Ionuţ Ionescu au câstigat la secţiunea formaţie, genul caracter şi secţiunea duet, genul show-revue.

Pentru munca şi spectacolul oferit, au primit la sfârșitul evenimentului diplome şi medalii din partea organizatorilor.

[nggallery id=1217]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea