Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: ANRM-iștii din Alba și-au ales consiliul director. Promovarea monarhiei în România, principala misiune a asociației

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sedinta ANRM Alba (12)Vineri după-amiază la Alba Iulia a avut loc prima ședință din acest an a filialei din Alba a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM).

La reuniune au participat circa 30 de membrii ai asociației regaliste, iar pe lângă chestiunile administrative discutate, ANRM-iștii și-au ales membrii Consiliului Director Județean al filialei Alba. Câteva dintre cele mai importanete obiective ale luptătorilor pentru reinstaurarea monarhiei în România sunt:

– creșterea numărului de membrii și simpatizanți ai ANRM la nivelul județului Alba

-dezvoltarea rețelei de organizații/subfiliale

-promovarea și participarea la evenimentele organizate de ANRM, în cursul anului 2014, la nivelul întregii țări.

Primul pe această listă, și totodată una dintre cele mai importante acțiuni pentru regaliștii din Alba, este –primul marș pro monarhist din Ardeal, care se va desfășura în data de 5 aprilie la Cluj-Napoca.

Lista celor 11 membrii aleși în Consiliul Director Județean al filialei Alba a ANRM:

-Claudiu Stefani

-Nicolae Afrapt

-Daniela Dreghici

-Voiculeanu

-Călin Radu

-Ioan Stînea

-Cristian Gruiță

-Mircea Trifu

-Radu Urcan

-Filip Marcel

-Cristian Moldovan Olteanu

Filiale locale ale ANRM în județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Cugir, Teiuș, Blaj, Aiud, Câmpeni, Ocna-Mureș (în constituire)

Co-președinți ANRM Alba: Cristian Gruiță, Mircea Trifu, Radu Urcan, Radu Călin

Potrivit reprezentanților ANRM Alba, mișcarea pro monarhie din România se află într-o puternică expansiune la nivelul întregii țări. Alianța are deja peste 30 de filiale județene, iar la nivelul județului Alba în ultimele luni au fost înființate organizații locale în aproape toate orașele mari.

sedinta ANRM Alba (4)„Veniți alături de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM). Este nevoie să ÎNTREPRINDEM PAȘI CONCREȚI pentru restaurarea monarhiei în România! Ajutați-ne să arătăm tuturor că MONARHIA CONSTITUȚIONALĂ ESTE SOLUȚIA PENTRU PROBLEMELE ȚĂRII!”, a fost mesajul transmis de Cristian Gruiță (FOTO centru), liderul filialei ANRM, pentru locuitorii județului Alba care consideră monarhia o alternativă la actualul sistem politic dîn România.

Potrivit copreședintelui ANRM Alba, Mircea Trifu, în câteva luni de la înființarea filialei, au fost organizate șapte acțiuni de promovare a Casei Regale și a Monarhiei în România. Acesta mai susține că numărul membrilor și al simpatizanților este în continuă creștere, făcând totodată un apel către toți cei care împărtășesc aceleași valori, să li se alăture.

[nggallery id=1205]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea