Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Aniversare emoționantă în Alba: Doamna Cornelia din Cetea a împlinit un secol de viață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doamna Hălălai Cornelia a fost sărbătorită de familie și autorități, la împlinirea unui secol de viața, 100 de ani cu bune și rele, o viață frumoasă de muncă și credință în Dumnezeu, trăită așa cum și-a dorit și de care povestește și-și amintește cu drag, de toate momentele derulate de-a lungul timpului.

Doamna Cornelia s-a născut în satul Cetea, un sat de munte, cu peisaje de poveste, intr-o familie de oameni harnici, pe care Dumnezeu a binecuvântat-o cu cinci copii.

A fost căsătorită timp de 67 de ani cu soțul Florian, iar împreuna au avut 3 fiice.

”O felicităm din toată inima, îi dorim multă sanatate și să rămână același model de urmat, în ceea ce privește familia!” a transmis Primăria Teiuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea