Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Angajați ai primăriei Aiud și ai instituțiilor subordonate, implicați într-o acțiune de ecologizare a Pădurii Sloboda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Angajați ai Primăriei municipiului Aiud și ai instituțiilor subordonate, au participat miercuri, 18 septembrie 2019, la o acțiune de ecologizare a pădurii Sloboda, aflată în vecinătatea municipiului Aiud.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul celei de-a treia zi a Săptămânii Mobilității Europene și a îmbinat din nou mobilitatea cu protecția mediului înconjurător.

„Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în această activitate”, au transmis reprezantanții primăriei.

Rezervaţia naturală Pădurea Sloboda se află în partea vestică a Aiudului, pe dealurile din partea estică a Munţilor Trascăului, între aceştia şi culoarul Mureşului şi se întinde pe o suprafaţă de 20 ha. Aria protejată reprezintă un relief variat (văii, versanţi abrupţi, luminişuri, pajişti), acoperit în cea mai mare parte cu vegetaţie forestieră, alcătuită din specii arboricole în amestec de stejar, fag, gorun sau carpen şi specii de conifere în partea superioară a dealului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea