Rămâi conectat

Sport

FOTO: Andrei Gafița (CSM Unirea/CS Unirea Alba Iulia), argint la naționalele de marș 10 km

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrei Gafița (CSM Unirea/CS Unirea Alba Iulia), argint la naționalele de marș 10 km

Atletul Andrei Gafița (CS Municipal Unirea Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia) a devenit vicecampion național în cadrul Campionatelor Naționale de Marș 10 kilometri (seniori, Under 23, Under 20), ce s-au disputat pe un traseu în zona Arenei Naționale din București. Uniristul a terminat pe locul secund, cu timpul 44:20, în cursa dedicată seniorilor, medalia de argint fiind o premieră.

După mai multe clasări pe locul 3, Andrei a spart gheața devenind vicecampion național. Gândul ne zboară la următoarea competiție, Campionatul Național de 20 kilometri marș, în fapt 20.000 de metri, concursul desfășurându-se pe pistă, la Cluj-Napoca, în 30 iunie”, a declarat antrenorul Gabriel Avram.

După foarte multe decenii, Alba Iulia, un pol important al marșului autohton, nu a avut reprezentante în competiția feminină, Ana Rodean și Mihaela Popa renunțând, recent, la activitatea competițională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Astăzi, ora 16.00, la Munchen, România – Ucraina | „Tricolorii” debutează la Euro 2024, cu albaiulianul Nicolae Stanciu căpitan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, ora 16.00, la Munchen, România – Ucraina | „Tricolorii” debutează la Euro 2024, cu albaiulianul Nicolae Stanciu căpitan România – Ucraina, programat în a patra zi a turneului final Euro 2024, la Munchen, reprezintă debutul „tricolorilor” lui Edward Iordănescu la turneul continental. O confruntare așteptată cu interes deosebit, preconizându-se că „Allianz Fussball Arena” din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea