Rămâi conectat

Sport

FOTO: Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia) – medalie de bronz, la Campionatul Național de înot pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul Campionatului Național de copii, 10-11 ani, ce a avut loc la București, înotătoarea Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia) a reușit să cucerească o medalie de bronz.

Întrecerea disputată în bazinul descoperit din Complexul Sportiv “Lia Manoliu” a reunit la start peste 500 de înotători, între aceștia regăsindu-se și 10 reprezentanți ai Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia, concurenți pregătiți de profesorii Nicolae Bob, Marius Lobonțiu si Dana Ion-Musat.

Cel mai bun rezultat l-a realizat Andrea Zsebe, la categoria fete 11 ani, elevă a antrenorului Nicolae Bob, care s-a clasat pe treapta a treia a podiumului în proba de 100 metri bras (dintr-un număr de 127 de participante). Albaiulianca și-a mai trecut în cont clasări foarte bune în proba de 200 metri mixt (locul 11 din 99 de concurente) și proba de 100 metri spate (a 17-a din 125 de competitoare).

Participări meritorii au avut și înotătorii pregătiți de Marius Lobonțiu, cu clasări în prima jumătate a ierahiei, în condițiile unei concurențe numeroase. La categoria 10 ani, Robert Damșa a terminat pe locul 27 în proba de 50 metri fluture (din 105 sportivi), locul 28 la 100 metri liber (din 118 înscriși) și locul 33 în proba de 50 metri spate (120 de participanți). Matei Avram, la categoria 11 ani, a încheiat proba de 100 metri bras pe poziția a 42-a între cei 118 înotători. La aceeași categorie, la feminin, Iris Cherteș a terminat a 52-a dintre cele 125 de competitoare, în proba de 100 metri spate. În luna iulie sunt programate Campionatele Naționale rezervate cadeților. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea