Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Amplă acțiune de ecologizare în orașul Câmpeni: S-au strâns peste 600 de saci menajeri cu deșeuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| Amplă acțiune de ecologizare în orașul Câmpeni: S-au strâns peste 600 de saci menajeri cu deșeuri

Astăzi, 13 aprilie, în orașul Cîmpeni, a avut loc o amplă acțiune de ecologizare a unor zone ale Râului Arieș și Valea Abrudelului, în urma căreia s-au adunat peste 600 de saci menajeri cu gunoaie.

„Am desfășurat astăzi, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Alba și Apele Române Sucursala Alba, o amplă acțiune de ecologizare a unor porțiuni din malurile Râului Arieș și Valea Abrudelului, ape care traversează teritoriul orașului Câmpeni.

La acțiune au participat peste 250 de persoane, dintre care peste 140 au fost elevi de la Colegiul Național „Avram Iancu”, Școala Generală Câmpeni și Liceul Tehnologic Câmpeni.

Ceilalți voluntari au venit de la instituții care-și desfășoară activitatea pe raza UAT Câmpeni: Poliția Orașului Câmpeni, Jandarmeria Orașului Câmpeni, Stația de Pompieri Câmpeni, Unitatea Militară Câmpeni, Spitalul Orășenesc și Spitalul de Boli Cronice Câmpeni, Apa CTTA Alba Sucursala Câmpeni, firme din oraș, precum și colegi din cadrul Primăriei și Poliției Locale Câmpeni.

Atât eu cât și viceprimarul orașului Câmpeni, Prefectul de Alba, Nicolae Albu, comandantul Poliției Câmpeni și ceilalți conducători de instituții am considerat că nu este o rușine să facem curățenie și să păstrăm mediul curat.
Trebuie să ne implicăm cu toții în astfel de acțiuni de ecologizare a mediului înconjurător.

La finalul acțiunii de curățenie s-au adunat peste 600 de saci menajeri cu gunoaie (textile, pet-uri, doze de aluminiu si alte resturi menajere și nu numai). La un prim calcul, au rezultat peste 60 de metri cubi de deșeuri care distrug și poluează mediul.

Suntem conștienți că poluarea nu provine doar din perimetrul UAT Câmpeni și doresc să trag un semnal de alarmă tuturor locuitorilor zonei Munților Apuseni și să le transmit următorul mesaj: Oameni buni, haideți să avem grijă de viitorul copiilor și al nepoților noștri, de viitorul nostru, al tuturor!
Vor urma și alte astfel de acțiuni de ecologizare.
Le mulțumesc tuturor participanților pentru spiritul civic de care au dat dovadă.

Datorită vouă vom respira un aer mai curat!”, a transmis Cristian Dan Pașca, primarul orașului Câmpeni, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea