Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: ”Am pornit cu entuziasm spre București!”. Membrii PSD Alba și-au făcut poze la plecarea spre mitingul unde vor spune „stop statului paralel care vrea să controleze România cu dosare penale fabricate“

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Membrii PSD Alba și-au făcut poze, sâmbătă dimineața, și și-au anunțat plecarea la miting prin mesajul: ”Am pornit cu entuziasm spre București!”.

Mai multe autocare, microbuze şi maşini personale au plecat sâmbătă dimineaţă din Alba Iulia şi din alte oraşe ale judeţului Alba cu membri şi simpatizanţi PSD care vor participa la mintingul organizat în Bucureşti.

”Din judeţul Alba participă la miting peste 2.500 de persoane! Vino şi tu să spui STOP Statului Paralel care vrea să controleze România cu dosare penale fabricate, cu probe măsluite şi martori falşi sau inventaţi. Vino să spui STOP celor care vor să controleze Justitia, prin presiuni, ameninţări şi şantaj asupra judecătorilor care nu iau decizii pe placul Statului Paralel. Vrem prosperitate, nu securitate!”, au mai scris sâmbătă dimineaţă reprezentanţii PSD Alba pe reţele de socializare.

Cifra de 2.500 de participanţi este greu de cuantificat, în condiţiile în care nu există o numărătoare independentă. Liderii organizaţiei şi-au asumat această cifră şi susţin în continuare acest număr de participanţi.

Joi, preşedintele PSD Alba, Ioan Dârzu, a semnalat o problemă cu care s-au confruntat atunci când au închiriat mijloacele de transport, susţinând că Alba este un judeţ „deficitar” din punct de vedere al numărului autocarelor deţinute de firmele de transport. „Ne-au mai trebuit vreo patru-cinci autocare. Am închiriat şi microbuze”, a declarat liderul social-democraţilor din Alba, Ioan Dîrzu, citat de Agerpres.

Întrebat la cât se ridică cheltuielile şi cine anume le suportă, Dîrzu s-a limitat doar a spune că acestea sunt împărţite între organizaţia judeţeană şi cele locale. În ceea ce priveşte mâncarea, social-democratul a spus că fiecare îşi va lua câte „un pacheţel” de acasă, urmând ca pe traseu să fie făcute opriri. „De o apă, ne îngrijim noi”, a menţionat Dîrzu. Acesta a mai spus că 70% dintre participanţi sunt membri de partid, iar restul simpatizanţi.

[nggallery id=5757]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea