Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | Alertă în Alba: Minoră de 16 ani, din Crăciunelu de Jos, dată DISPĂRUTĂ de familie. S-a întors teafără acasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alertă în Alba: Minoră de 16 ani, din Crăciunelu de Jos, dată DISPĂRUTĂ de familie. S-a întors teafără acasă

Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut din Crăciunelu de Jos. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 18 septembrie 2023, în jurul orei 23,30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizați de către o femeie din comuna Crăciunelu de Jos, cu privire la faptul că fiica sa minoră a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că POP MARIA VALENTINA, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu, în seara zilei de 18 septembrie, în jurul orei 20,00, fără a comunica familiei sale locul unde pleacă.

Minora are următoarele semnalmente:

  • 160 cm înălțime;
  • Constituție atletică;
  • Ochi căpriu;
  • Păr lung, castaniu;

Minora a fost dată în urmărire, iar polițiștii au demarat, imediat după sesizare, activități de căutare, dar, până în prezent, nu a fost găsită.

UPDATE: Minora de 16 ani, din Crăciunelu de Jos, care era data în urmărire după ce a plecat de acasă, a revenit, seara trecută, la domiciliu. Din primele cercetări a rezultat că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea