Rămâi conectat

Sport

FOTO: albaiulianul Gicu Grozav ar putea debuta diseară la Dinamo!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

gicu grozavAlbaiulianul Gicu Grozav poate debuta în această seară în tricoul lui Dinamo, în partida amicală pe care „câinii” o vor susţine în Turcia contra echipei Under 19 a Danemarcei. Coşmarul trăit de vârful ex-unirist în ultimul an s-a terminat, Grozav a sosit miercuri seară în cantonamentul extern al bucureştenilor, iar ieri dimineaţă a fost prezent la antrenament. „Terek Groznîi şi-a dat acordul să se pregătească alături de noi, trebuie să rezolvăm acum şi semnarea actelor de transfer„, au comentat dinamoviştii. Conform Gazetei Sporturilor, atacantul de 24 de ani a demonstrat că n-a uitat fotbalul, chiar dacă ultimul meci oficial l-a bifat în primăvara 2014, iar ultimul gol a fost semnat în octombrie 2013!
Grozav ar putea debuta chiar diseară, de la ora 17:00, în tricoul roş-albilor. Adversara lui din ultimul amical al stagiului turc este „naţionala” Under 19 a Danemarcei. Până să semneze acordul cu bucureştenii, Gicu va fi nevoit să renunţe, probabil, la litigiul personal pe care intenţiona să-l aibă cu Terek. El n-are drept de joc în meciurile oficiale, dar cele amicale sînt considerate tot pregătiri, antrenamente. „Fac tot posibilul să rezolvăm transferul lui Grozav cât mai devreme. Pot să garantez că în acest retur va juca pentru Dinamo. Ne dorim să continuăm şi din vară cu el„, a precizat Daniel Stanciu, manager general Dinamo.

Sursa foto: Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea